Gæstebloggere

Jeg har besluttet at invitere tre gæstebloggere til at skrive her på min blog i løbet af den kommende tid. De skal selv have lov til at introducere sig selv og sine temaer, men jeg vil alligevel knytte nogle ord på hvorfor jeg har valgt netop dem.

Den første gæsteblogger er Hans Peter Poulsen, som jeg har kendt siden AWG 2002, hvor vi sammen tilbragte utallige timer med at diskutere kultur og ledelse sat i en sammenhæng. Hans Peter synes jeg har stærke holdninger, sin integritet i orden - og så behøver jeg ikke være enig med ham. Han kan godt tåle at vi er uenige og alligevel arbejde tæt sammen om ting. En for mig vigtig egenskab i et menneske. 

Den anden gæsteblogger er Paninnguaq Heilmann, som er en ung kvinde med drive og en vilje til at gøre en forskel. Hun har fokus på at hjælpe andre unge i Grønland og brænder for samfundsudviklingen og for at gøre en forskel. Det kan jeg lide. Senest er hun gået igang med et projekt omkring forebyggelse af selvmord blandt unge gennem lidt alternative metoder. 

De sidste bloggere er faktisk TO unge fremadstormende kvinder, Najaaraq Møller og Kaaka Lund, der er iværksættere og bare knokler på med deres vision. Jeg har haft det privilegie at arbejde sammen med dem det sidste halve års tid, og det har givet mig en enorm respekt for deres gå-på mod og vedholdenhed. 

Alle tre hold bloggere er en del af Grønlands fremtid, så de vil blogge på både grønlandsk og dansk, så endnu flere kan deltage på bloggen og den efterfølgende debat. 

Tag godt imod dem - og kommenter endelig. 

image.jpg