Plads til alle?

Er du internationalt orienteret? Så er du højst sandsynligvis også optaget af forskellighed som en styrke. Jo mere jeg rejser rundt i verden - jo mere går det op for mig hvor ens vi er. På TRODS af vores kulturelle forskelle. 

Jeg tror på forskellighed som en kanon styrke. Jeg tror på tolerance overfor andre mennesker, også selv om de ikke ikke deler min opfattelse. Samtidig så forventer jeg dog at de kan argumentere godt for deres standpunkter. Og så kan jeg ikke fordrage racisme - uanset hvilken form eller indpakning den præsenteres i. Racisme viser det grimme ansigt, som alle mennesker nok inderst inde besidder. Den trend der er i Europa med mange fremmedfjendtlige partier ligger mig meget fjernt - og jeg bliver oprørt, når folk omkring mig kommer med racistiske bemærkninger, og så tænker jeg egentlig ikke så meget over hvem det rammer. 

Mit håb for vores fremtid her i Grønland er et inkluderende samfund, hvor der er plads til alle. Hvilket samfund kunne du godt tænke dig? Et forpligtende fællesskab?

image.jpg