Vælger du også dig selv?

En god samarbejdspartner har valgt at sige op fra sit stressende job, og min første reaktion var: SHIT. Men jo mere jeg tænker over det, jo mere siger jeg: stærkt gået. 

Jeg har selv valgt at sige mit job op - to gange før - på grund af manglende tilfredshed med min nærmeste chef. Og er det så ikke ok at vælge nye udfordringer? Jo, det synes jeg faktisk. I min optik så kræver det mod, visdom og ikke mindst en klarhed over sine personlige værdier at kunne sige op, når ens arbejdsplads ikke behandler en godt. Eller ens chef ikke har enten nosserne eller evnerne til at skabe de nødvendige rammer. Er det så ensbetydende med at man bare skal stoppe i sit job, hvis det bliver lidt besværligt? Nej, det synes jeg ikke, men jeg synes det er vigtigt løbende at følge med i OM ens arbejdsbetingelser er gode nok til at det er værd at fortsætte i jobbet. Denne proces er for mig er naturligt en løbende stillingtagen til om der er en sammenhæng mellem mit personlige værdigrundlag (se tidligere blog) og den arbejdssituation jeg befinder mig i.

Hvad tænker du om dette?

image.jpg