En personlig blog

Her på en forårsdag, hvor sneen endnu engang er faldet over Nuuk, så reflekterer jeg lidt over mit liv. Hvad er jeg god til, hvad er jeg mindre god til - og dermed også hvilke områder, hvor jeg har et forbedringspotentiale (læs = hvor jeg ikke udnytter mit potentiale). Faktisk så er jeg meget fokuseret på de områder for tiden, hvor min energi kan smitte af på andre. Et af tiltagene jeg eksperimenterer med er denne blog, der er en måde at dele lidt af mine personlige erfaringer med mange mennesker på én gang.

Nå, forbedringspotentiale. Jeg VED at jeg ikke altid er supergod til at lytte. Jeg bliver så ivrig, når du og andre omkring mig kommer med en god ide. Min hjerne begynder omgående at drible videre på ideen for at kunne komme med input. En del af mit forbedringspotentiale består i at lytte til folk er færdige med at snakke - og så spørge ind til ting. Altså være lyttende og nysgerrig. Faktisk har min erhvervscoach, Jørgen også observeret at der er en grund til at jeg har to ører og kun EN mund. Måske skulle jeg benytte mig lidt mere af det. Jeg ved hvad udfordringen for mig er, nemlig at jeg bliver for ivrig når du eller andre kommer med en god ide. Men jeg arbejder på sagen - altså at blive mere lyttende og mindre talende. Det er ren terapi at dele det med dig her på bloggen, fordi det dermed bliver mere forpligtende for mig. Så hvis du oplever at jeg snakker for meget og lytter for lidt, så stop mig lige, ok? 

Hvad er DIT forbedringspotentiale? Tør du dele det med mig? Eller med dem omkring dig som betyder noget?  

At dele er at udvikle sig - tror du på det? 

image.jpg