Er du lykkelig?

Og hvis svaret er nej, ved du så hvorfor? Hvis du nu svarer ja, ved du så også hvorfor?

Jeg tror på at lykke kommer indefra. Du er selv ansvarlig for din egen lykke. Det er ikke andre mennesker omkring dig, som er ansvarlig for DIN lykke. Du vælger selv hvordan du tackler situationer i dit liv.

Jeg har personligt mødt mennesker, der har haft utrolig meget modstand i sit liv - og ALLIGEVEL valgt at skabe sin egen lykke. Det lyder utroligt, men jeg tror fundamentalt på at jeg selv kan påvirke hvordan jeg har det.

Selvfølgelig er der bump på vejen, hvor mennesker omkring dig påvirker dit humør - og måske er det ikke alle dine arbejdskolleger du er helt begejstret for. Men din omgangskreds, dine venner, dine familierelationer - det er altsammen noget du selv kan påvirke. Og ja, selv dine arbejdskolleger kan du påvirke gennem DIN måde at være på.

Kig tilbage på energiregnskabet på denne blog - har du lavet din liste? Hvis du er bevidst om hvad der giver energi - og hvad der dræner energi, så er du godt på vej. Lykke er ikke en fast størrelse - og lykke er ikke noget, der kommer dalende ned fra himlen. Som regel kræver det en indsats fra dig selv at være lykkelig. Du kan med andre ord påvirke din egen lykke. Lyder det lidt for selvhjælpsagtigt? Vel, så giv mig modstand? Så kom med dine argumenter for hvad der står i vejen for din lykke - og så vil jeg udfordre dig på hvad du SELV kan gøre for at opsøge lykken.