Inspiration?

Hvad inspirerer dig? Hvad gør dig stærkere - og hvornår får du fornyet energi.

Positivitet smitter, mener jeg. Er du enig? Er du så samtidig opmærksom på at anerkende god indsats, gode intentioner, hårdt arbejde og rigtig attitude overfor de mennesker du møder på din vej.

Jeg tror på at du og jeg er unikke - og kan forskellige ting. Vi er gode til forskellige ting - og har brug for hinandens kompetencer for at blive endnu bedre mennesker. På mange måder så er vi et SPEJL af os selv. Og hvad mener jeg så med det?

Jeg tror på at andre mennesker behandler dig på samme måde som det du udstråler. Hvis du udstråler energi og positivitet, så er det meget ofte også det der kommer tilbage til dig. Hvis du er negativ, surmulende og lidt krakilsk, så er det oftest også sådan folks reaktionsmønster vil være overfor dig. Så du får tilbage hvad du giver ud. Giver det mening?

En af måderne hvorpå du kan styrke dine relationer er i din væremåde overfor andre. Tænk over hvordan folk reagerer på din måde at være på. Har du tænkt over hvorfor dine omgivelser reagerer som de gør? Har du tænkt over OM det er muligt at ændre den måde dine kolleger, venner og familie agerer overfor dig?

Jeg har en klokkeklar tro på at dette er noget du har ENORM indflydelse på selv. Så et tips!

Forsøg at spørge en af dine kolleger eller venner du stoler på - om hvordan omgivelserne opfatter dig? Jeg tror du vil blive overrasket.

I en senere blog vil jeg forsøge at beskrive hvordan du mere systematisk kan få feedback på din væremåde - hvis du altså tør læse den blog!