Fang det rigtige øjeblik.... #happyliving #værdier

Vi er alle forskellige. Det handler om at finde det rigtige øjeblik og være i nuet.

Der findes et #100happydays som er et koncept, hvor du tvinges til at registrere et godt øjeblik på en dag - altså hvad der gør dig lykkelig. Det er en form for bevidstgørelse af hvad der gør dig glad og betyder noget i dit liv. Nogle bruger Instagram til at uploade et øjeblik, mens andre skriver en kort status på Facebook. Pointen er at det er personligt, og noget som DU bliver opmærksom på er godt i dit liv. På mange måder er det en måde at udleve dine værdier på - noget som gerne skulle give dig energi.

Billedet er af vores tre tøser på en badebrygge ved Rørvig havn, hvor de laver "bomber" og har det fantastisk. En følelse af frihed slår mig, når jeg ser billedet. Frihed til at udleve en drøm, muligheden for at sætte præg på sit liv og ikke mindst en intens lykkefølelse i øjeblikket.  

Jeg har den lykkefølelse og frihedstrang, når jeg er inde i fjorden, ude på ski eller sammen med min familie. En følelse af at noget er vigtigere end mig selv, mit arbejde og den daglige trummerum. Men det er min frihedsfølelse - hvad er din? 

Så hvad gør dig intenst glad? Hvornår oplever du en frihedsfølelse i dit liv? 

image.jpg