Vision og motivation #mod & #sammenhængskraft

Har du mødt mennesker i dit liv der bare har fået dit hjerte til at galoppere af energi? Mennesker der var i stand til at formulere en vision, så du fik lyst til at følge dem? Jeg har mødt en håndfuld i mit 45-årige liv - og det var en lige fantastisk oplevelse hver gang. Faktisk kan jeg blive helt høj af at møde mennesker med en vision - og med en motivation til at udleve sine visioner. 

Lige i øjeblikket kunne jeg godt bruge at møde et sådant menneske, fordi jeg selv er inde i en periode af mit liv, hvor der ikke rigtigt er en klar retning. Det er frustrerende og alligevel spændende. Tænk at der nu åbner sig et nyt kapitel i mit liv.

Og netop derfor er det tid til tænke over visioner for mig. Visioner for hvor vejen går videre. Hvad er det der motiverer DIG i dit liv? Har du tænkt over at du selv kan være en kæmpe motivation for andre omkring dig? At du faktisk hver eneste dag omgiver dig med kolleger, venner og familie som du kan påvirke gennem din måde at være på? Har du en klar vision for dig selv? For din familie og for hvilken rolle du vil spille i samfundet? 

På mange måder er vi en brydningstid, hvor vores samfund er under pres. Og hvad sker der når samfundet er under pres? Jo, folk bliver hårde i tonen - overfor hinanden og samtidig meget ofte selvcentrerede. Jeg har det lige omvendt. Netop nu hvor samfundet er under pres, så får jeg lyst og energi til at påvirke ting. Jeg får lysten til at samle en flok af ligesindede og så få dem med på en samlet vision. En vision om at målrette vores indsats til gavn for samfundet. Netop nu hvor vi mere end nogensinde før har behov for at stå sammen. Det motiverer mig helt vildt. Hvad med dig? Hvad bliver du motiveret af?  

 

image.jpg