Ved du altid hvor du skal hen?

Jeg gør ikke! Faktisk er det en fornøjelse ikke altid at vide hvor man er på vej hen, selv om det kan være en anelse skræmmende. Hvordan har du det med den følelse af ikke helt at vide hvad din nærmeste fremtid bringer? Det kan være med hensyn til job, prvatliv, fritidsinteresser eller bare sådan livet i al almindelighed.

En af de ting som jeg godt kan lide er at have en ide om retning. Jeg behøver ikke at kende endedestinationen, men jeg vil gerne vide om jeg f.eks skal skifte job, tilpasse mig en ny livssituation eller måske lære noget nyt. Igen, så går jeg altid tilbage til mit værdigrundlag (se tidligere blog) og mit energiregnskab. Det er en form formrettesnor, når jeg skal træffe beslutninger. På den måde VED jeg at det ikke kan gå helt galt, hvis min beslutning bare er i overensstemmelse med de to ting. Hvordan træffer du beslutninger? 

image.jpg