Modet til at tro på dig selv?

Mere og mere så tror jeg på at vores forskellighed er vejen til lykke. Vi skal netop IKKE være ens. Du og jeg har forskellige kompetencer. Vi kan forskellige ting, vi har forskellige værdier, der netop gør at du og jeg foretager forskellige valg. Jeg har en fundamental tro på at ALLE har noget de er gode til - ja, måske ligefrem fantastiske til. Jeg tror på at de stærke sider kan udvikles til at blive en kæmpe styrke i ens liv. Så spørgsmålet som jeg stillet mig selv - og du måske kan stille dig selv - er: hvad er mine styrker? Hvad er jeg rigtigt, rigtigt god til. Og så bygge videre på de styrker, udvikle dem for at kunne benytte styrkerne til at nå de ting i livet, som vi gerne vil. 

Min personlige rejse startede nok for alvor, da jeg begyndte at lave organisationsudvikling i min langrendsklub NSP, hvor der netop var en kultur, der gav mulighed for at tage ansvar. Og senere da jeg udviklede sportsevents og arbejdede med masser af frivillige. Vi vil allesammen gerne være gode til noget - og tænk hvilken ENERGI det kan udløse, hvis både du, jeg og flere af vores medmennesker følte sig rigtigt gode til noget. Jeg tror DET bygger selvværd - og godt selvværd bygger lykkeligere mennesker. Er du enig?

image.jpg