Hvordan KAN man realisere sine planer?

Flere har spurgt mig om hvordan de kan blive bedre til at realisere sine planer. Det gælder både Erhvervsfolk, kunder og privatpersoner som jeg kender.

Mit svar er enkelt: gør det du siger du vil gøre.  

Udarbejd meget konkrete målsætninger sammen med de mennesker, der skal medvirke til at realisere planeren - og hav så fokus på at eksekvere dine planer. Vær specifik og direkte i hvad der skal opnås hvornår.

Helt konkret er jeg i gang med sammen med mine kolleger i TELE-POST at rulle vores strategi - SASSARTA - ud.  Det betyder at vi vil sænke priserne, investere i vores netværk for at øge internethastigheden (især i de større byer) og yde en bedre kundeservice.  

Foreløbig har vi sænket roaming på mobilsamtaler i Skandinavien med op til 500%, samtrafikprisen med 47% i søkablet, indført mobilpakker med væsentlige prisnedsættelser op imod 50% og nu kommer turen så til internetpriserne. Nu vokser skyerne ikke ind i himlen, men vi sænker trods alt internetpriserne med et tocifret millionbeløb! Hvilke andre selskaber i Grønland gør det

Kundeservice laver vi en massiv indsats på - ikke mindst på uddannelsessiden via Sassarit. Og så vil vi bruge lærdommen fra den store kundeundersøgelse der netop er overstået - for at blive endnu bedre. 

Netværket er mere komplekst, men henover sommeren forventer jeg at vi kan løfte hastighederne på ADSL i en række større byer. Kort sagt: dette er eksempler på at gøre det man siger - og ikke bare snakke om det. 

image.jpg