LØSNINGER #future & #visioner

Nu bliver der valgkamp med tilhørende valgflæsk, så det gælder om at holde tungen lige i munden, når vi sammen skal vælge vores medlemmer af det kommende Inatsisartut.

Tips nr. 1: kig på de nuværende medlemmers "track-record". Altså hvad har de gennemført i forhold til hvad de har snakket om. Lad være med at stemme på dem der snakker mest - og gennemfører mindst!

Tips nr. 2: stoler du på at det enkelte medlems værdier og holdninger flugter med dine egne.?

Tips nr. 3: tror du på at den politiker/det parti du stemmer på har modet til at gennemføre de reformer der er nødvendige i Grønland?

Tips nr. 4: har den politiker/det parti du stemmer på visioner for hvor samfundet er henne om 10 år, 20 år og 30 år - og de KONKRETE tanker til hvordan vi skal komme derhen = prioritering?  

Tips nr. 5: KUN tænk på hvad der er det bedste for Grønland - og læg al det parti-BULLSHIT til side. 

Hvis du er i tvivl, så skriv hvilke ting du er i tvivl om - enten her på bloggen, på Sermitsiaq Online, sig det til et valgkampmøde - og diskuter det med dine venner. Nu har DU chancen til at blande dig i debatten. Jeg er sikker på at de fleste kandidater vejrer stemningen i befolkningen, så lige nu er der mulighed for at påvirke tingene. Sig hvad du vil have dine politikere skal prioritere i fremtiden. Både HVAD og HVORDAN. Vær specifik og direkte - så har du mulighed for at påvirke vores fremtid. Brug sociale medier, venner, kaffemik og på din arbejdsplads. Snak om DINE visioner - højt og tydeligt.

Hvad synes du om mine forslag. 

 

image.jpg