MIT energiregnskab

Jeg får energi af at være sammen med mennesker - jeg får energi af at mine værdier bliver understøttet eller udlevet. Jeg får energi af at se ting ændre sig - og af at påvirke ting. Jeg får også energi af at se ANDRE lykkes med ting - og især når det er unge mennesker. Derfor opsøger jeg bevidst arenaer, hvor jeg får tilført energi. På den måde så har jeg også mere overskud til alle de mere kedelige opgaver, der dræner min energi.

Jeg er sådan skruet sammen, at jeg SKAL have en vis mængde ting der er sjovt at lave i mit liv. Samtidig er jeg meget opmærksom på at SKABE energi. Altså at bidrage til at andre får energi tilført i deres liv. Og det er utroligt så meget holdning kan påvirke ens liv. Attitude is EVERYTHING var der engang en klog mand der sagde. Det tror jeg på - og lever efter.

Har du reflektioner omkring ovenstående?

Vedlagt er mit værdiregnskab, som egentlig er en slags energiregnskab. Har jeg nogenlunde overensstemmelse mellem mit værdigrundlag og udlevelsen af mine værdier, så ser mit energiregnskab også godt ud.

Inspirerer det? Får det DIG til at tænke over om du udlever dine værdier i hverdagen? Skriv gerne her på bloggen. Jeg ELSKER input.