Besøg i syd

Som sædvanlig når jeg er ude at rejse, så bliver jeg inspireret af de mennesker jeg møder på min vej.  Lige nu er jeg på besøg i Banankystens perle, Qaqortoq, og har haft en hel stribe af møder med Campus Kujalleq, Great Greenland, RC, Kommune Kujalleq, fåreholderforeningen og om lidt Arbejdsgiverforeningen. Undervejs har der også været tid til at møde alle mine kolleger her i Qaqortoq og holde et dialogmøde med dem om vores strategi SASSARTA, hvor vi gerne vil tættere på DIG & dine behov. 

Jeg bliver glad når folk er motiverede og vil gøre en ekstra indsats, og det har været en fornøjelse at blive mødt med et åbent og konstruktivt sind. Jeg får energi af at folk er ærlige og siger deres mening, når vi mødes - uanset om det er kunder eller kolleger. Specielt når feedbacken er konstruktiv - gerne kritisk, men med et stænk af humor. Og humor og humør er der meget af her i syd. Så jeg bliver helt glad og i fin stemning af at komme ud af kontoret, møde kunder, kolleger og nye folk. Inspirerende.