Hvad gør du? #lawsofattraction #visionboard

Tænker du egentlig over hvad du selv kan gøre for at realisere dine mål og drømme her i livet?

Har du hørt om "Laws of attraction"? Eller lettere omskrevet til dansk: loven om tiltrækning. 

Kort fortalt går det ud på at vi selv tiltrækker de ting i livet, der sker. Det kan man så vælge at tro på eller lade være. Men for mig er der ingen tvivl om at du og jeg kan påvirke rigtigt meget af det der sker omkring os. Måske ikke alting, men meget! Og den måde du kan starte på er at definere, hvad der er væsentligt for dig at nå her i livet. Lav et visions-board med billeder af de ting, som du gerne ser for dig i dit liv. Jo tydeligere vision, jo større chancer for at du når det. Det betyder noget for vores vejvalg undervejs i livet at vores bevidsthed og underbevidsthed er klar over hvilke mål, meninger eller udfordringer vi ønsker at opnå her i livet. Helt stærkt bliver det såfremt du også tør dele med de nærmeste omkring dig, hvad det er du vil opnå. Kald det positiv tænkning i forhold til dig selv, din livssituation eller andre ting du ønsker at nå i livet.  

Vores evne som mennesker til at sætte mål op - og forfølge dem er helt unik. Faktisk så har de mest visionære mennesker jeg har mødt i mit liv også været dem, hvis flamme har brændt stærkest. Så hvad venter du på? Forsøg at lav et visionboard for dig selv, enten fysisk med billeder - eller mentalt i hovedet. Og jagt så dine drømme og mål. 

image.jpg