Hvordan lærer jeg nyt?

Har du lagt mærke til hvor forskelligt folk omkring dig lærer ting? Nogle lærer bedst ved at læse, andre ved at skrive, andre igen ved at udføre en opgave med kort instruktion - andre efter grundig instruktion. Vi lærer alle på forskellige måder - og et af tricksene til hurtig læring er at vide hvad der virker for dig. 

Jeg lærer gennem dynamik med andre mennesker. Ved deres tanker og handlinger - og så finder jeg min egen vej. Jeg læser meget og forsøger at sætte mig ind i andre menneskers perspektiv på ting, situationer og menneskelige dynamikker. Min vej til læring er min egen. Hvad er din vej til læring? Vil du dele den her på bloggen, så andre kan søge inspiration?

Faktisk har min blogs tilblivelse meget med min filosofi omkring læring at gøre - i en tæt kombination med mine helt dybe personlige værdier, som er åbenhed, respekt for andre, nærvær, personlig integritet og frihed. For mig er det at dele viden (og dermed læring) lig med en udlevelse af mine værdier. Jeg oplever en glæde indeni, når jeg oplever at jeg lærer af andres erfaringer eller de af mine.  

Sommeren er for mig en tid fyldt med personlig læring, fordi jeg har mere tid til rådighed end i min travle arbejdshverdag. Det er tid til at blive inspireret, læse bøger, aviser, blogs, twitter eller diskutere forskellige emner med venner og familie. På den måde kan jeg vende tilbage efter sommeren med ny inspiration, som forhåbentligvis kan bidrage til mere læring - for mig og de mennesker der er omkring mig. Hvad med dig?

image.jpg