Du og jeg hænger sammen........

Ligesom Buarsikkut så kommer du og jeg ofte ud for at folk taler i tåger. Ja, faktisk er det ikke altid jeg forstår,  hvad der foregår i Inatsisartut.

Vi hænger allesammen sammen og er afhængige af hinanden. Går det godt for dig, så går det også godt for mig. Eller sådan er min filosofi ihvertfald. Jeg er optaget af at vores FÆLLES-skab finder løsninger, der gør at ALLE får en mulighed for at udnytte sit potentiale. Det lyder lettere end det er, men jeg savner at en række grundlæggende forudsætninger afklares. For mig handler det enormt meget om det personlige ansvar for at få ting til at lykkes. At jeg gør mit bedste og får dig med på at gøre dit bedste. At hjælpe hinanden til at blive stærkere - og have respekt for at vi er forskellige med forskellige kompetencer.

Jeg savner løsninger på en lang række af de store udfordringer vi står overfor som samfund - et samfund der kræver radikale reformer for at overleve på lang sigt. Det kræver MOD, HANDLEKRAFT OG EVNE TIL AT GENNEMFØRE TING. Altså mindre snak og mere action. Det er min klare forventning til alle beslutningstagere uanset om det er erhvervsledere eller politikere, men også til dig og mig. For mig handler det i høj grad også om at stille krav til sig selv. Hvis vi nogensinde skal lykkes med at blive en lykkelig og velfungerende befolkning på verdens største Ø (med en enormt spredt befolkning), så bliver vi i min optik nødt til at øge SAMMENHÆNGSKRAFTEN. Altså det der binder os sammen - og ikke det der skiller os ad.

Jeg vil prioritere det at stille krav til det enkelte menneske højere. Jeg forsøger at italesætte konkrete handlinger her på bloggen og i min hverdag, der kan udvikle samfundet. For mig går nøglen til denne udvikling gennem dig og dit bidrag. Hvis DU føler dig ansvarlig - og får andre med på bølgen, så kan vi lykkes - sammen! Tror du på det?

Hvad vil du konkret gøre for at vores sammenhængskraft styrkes? Tja.....