Spred glæde #personligudvikling & #livsmod

Hvad er det der gør dig glad? Er det specielle situationer, nære personer eller din sindstilstand? 

I en tid hvor det handler meget om valg, landets fremtid og mange konfliktsituationer, så gælder det om at holde fast i det der giver os glæde. 

Jeg bliver glad af at være sammen med mennesker - især når jeg oplever andre menneskers energi. Jeg bliver glad af at være sammen med min familie, at løbe i naturen, gå på jagt eller rejse. Jeg bliver også glad for de små ting i livet, som når jeg kan sidde en stille stund og drikke en kop kaffe - enten alene, med min kone eller med en god ven. Det giver mig energi og livsmod at mærke varmen fra et andet menneske.

Somme tider glemmer jeg at holde fast i de ting, der glæder mig. Har du det også sådan? Jeg bliver revet med af alle de alvorlige ting, der foregår rundt omkring mig. Jeg bliver påvirket af den stemning medierne er med til at sætte, og jeg påvirker nok også selv mine omgivelser i den retning.
Men essensen af at få et godt liv er jo netop at både opleve og skabe glæde. Jeg tror på at glæde er et af de vigtigste værktøjer til at få et godt liv - og vi lærer altfor lidt om hvordan vi bliver glade. På det personlige plan så forsøger jeg at behandle mennesker med respekt og et lille smil om munden, så folk omkring mig kan mærke hvem jeg er. 

Din personlige energi kan være med til at skabe glæde. Kender du følelsen af når en person kommer ind i rummet og du med det samme bare mærker hvordan folk bliver opstemte? Tænk hvilken lykke det er at kunne sprede glæde hos andre. Det er noget af den mest fantastiske følelse i verden. 

Så hvordan gør man så det? Vær i balance med dig selv, vær generøs med dig selv, vær tro mod dig selv - og SMIL. Smil i massevis spreder glæde. Har du prøvet det? Det kan ændre en hel verden, når folk smiler til hinanden. Det kan faktisk sprede sig med lynets hast - og er smittende. Prøv det lige! 

Nå, denne blog er ikke i det alvorlige hjørne, men bare en "feel-good" blog. Håber du tager den til dig....... 

image.jpg