Alternativ ledelse #vision & #leadership

Somme tider er enkelthed og nærhed bare det bedste.  Hvis afstanden mellem ledelse og kvinden/manden på gulvet bliver for stor, så bliver det svært at gennemføre ændringer. Jeg tror personligt at gode værdier, som et sundt menneskesyn og respekt for andre er medvirkende til at skabe en god stemning på en arbejdsplads. 

Så hvad gør du selv for at det sker? Og har du en dialog med din nærmeste leder om hvad der skal til for at gøre netop dine rammer for at gøre et godt stykke arbejde gode?

Det personlige ansvar forsvinder ikke for at være en god medarbejder og/eller leder. Både du og jeg har et fælles ansvar for at billedet herunder ikke bliver en realitet. Måske var det en ide at lave jobrotation, lade chefen komme ud i virkeligheden - ud af sit kontor og igang med qt prøve en eller flere andre funktioner? Respekt for andres arbejde og måske ikke mindst rammer kommer ofte ved selv at præve dem? 

Hvad synes du? Er der brug for lidt af dette på din arbejdsplads?

Og hvis du er nyserrig, så læs: Reinventing organizations - fantastisk inspiration!

image.jpg